Duik op 23 augustus mee tegen kanker!

Duiken Tegen Kanker logoOp 23 augustus organiseert Duiken tegen Kanker een duikdag bij de Put van Ekeren in Muisbroek. Duik jij mee?

Een gezellige duikdag voor het goede doel, waar iedereen -ook niet-duikers- van harte welkom is. Een dag die in het teken staat van Duiken tegen kanker en alle opbrengsten ten goede komen aan het onderzoek naar kanker. Een dag dus die je niet mag missen, met:

  • De hele dag door zal er kunnen gedoken worden.
  • Gezellig samen zijn met een feestelijk sausje – snacks en dranken zullen niet ontbreken.
  • Aanwezigheid tombola – er zal een tombola gehouden worden met een aantal waardevolle prijzen
  • En meer…

Natuurlijk kun je ter plaatse ook de bekende blauwe bandjes aanschaffen à 3 euro (meer mag ook). Dit bedrag komt volledig ten goed van het onderzoek.

Dagvergunning voor iedereen!
Op 23 augustus moet iedereen ter plekke een duikvergunning voor deze dag kopen, ook iedereen die al een reguliere vergunning heeft. De vergunning kost 3 euro en het AVOS, die de Put van Ekeren beheert, zal de opbrengst volledig schenken aan Duiken tegen kanker. Een mooi initiatief!

Niet vergeten! Foto maken!
Koop een blauw bandje en maak een foto – onder of boven water, wat jij wilt. Mail je foto naar Duiken in Beeld en wij maken voor de eerste 100 foto’s per foto nog eens één euro over naar Duiken tegen Kanker. Je kunt je foto mailen naar redactie(at)duikeninbeeld.tv. Wil je zien welke foto’s al in het album staan, klik dan hier.

Nog een dag op 12 oktober
Waar je ook vandaan komt, iedereen is welkom bij de Put van Ekeren. Ben je verhinderd, er wordt nog een duikdag georganiseerd op 12 oktober, dan aan de Bergse Diepsluis in Tholen.

Poster Duiken Tegen Kanker

Links
www.duikentegenkanker.be
www.facebook.com/duikentegenkanker

Reacties zijn gesloten.