Duiken For Serious Request

Serious Request DuikenDe dagen voor de Kerst sluiten drie DJ’s van 3FM zich weer op in het Glazen Huis. Maar ook elders in het land worden allerlei acties georganiseerd voor dit goede doel. Bij Hippocampus zijn de voorbreidingen in volle gang.

Van vrijdag 20 december 2013 12:00 uur tot zaterdag 21 december 12:00 uur organiseert OSV Hippocampus Arnhem met enthousiaste ondersteuning van diverse duikverenigingen uit de wijde regio 24 uur lang een duikevenement in het kader van de 3FM Serious Request actie.

Het doel van 3FM Serious Request dit jaar is de sterfte terug te dringen onder jonge kindere ndie overlijden aan de gevolgen van diarree. OSV Hippocampus wil daar graag een steentje aan bij dragen door geld in te zamelen.

Wat wordt er georganiseerd?

  • Introductieduiken: Heb jij altijd al kennis willen maken met de onderwaterwereld? Grijp nu dan je kans en steun daarbij meteen het goede doel! Het inschrijven voor het introduiken is al gestart!
  • Activiteiten voor gebrevetteerde duikers: zoals onderwater bioscoop, onderwaterdiner, onderwaterspinning, stromingsduiken, golfslagduiken, onderwaterbreien en nog veel meer!!
  • Gezellig duikplein met infostands en kraampjes waar diverse leuke artikelen te verkrijgen zijn!

Tijdens dit gezellig evenement kunnen liefhebbers en geïnteresseerden onder het genot van een hapje en drankje informatie en ervaringen uitwisselen, is er mogelijkheid om bij kraampjes van de sponsoren materiaal te bekijken en kan je een introductieduik maken of mee doen met één van de duik”specialisaties”.

De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede aan de 3FM Serious Request actie!!!!

Kom jij ook? Schrijf je dan vast in op de website.

Let’s clean this shit up!!! 

Organiseert jouw vereniging, duikteam of duikschool ook een actie in het kader van Serious Request? Laat het de weten via het contact formulier

Links: www.duiken4sr.nl

Reacties zijn gesloten.