Duikfestival voor alle duikers… kom je ook?

DuikfestivalHet is inmiddels een traditie begin september, het Duikfestival voor alle duikers dat wordt georganiseerd door de Nederlandse Onderwatersport Bond.

Lijkt het je leuk om een workshop Macrofotografie van Ron Offermans te volgen of wil je luisteren naar het indrukwekkende verhaal van bladediver Marcel Binken? Dat kan! Kom op zondag 7 september naar het duikfestival – hét event voor alle duikers – dat de Nederlandse Onderwatersport Bond voor de derde keer organiseert bij plas Slijk-Ewijk.

Tussen 10:00 – 17:00 uur staat evenementenlocatie Watergoed (tussen Arnhem en Nijmegen) geheel in het teken van duiken. Schuif aan bij één van de experts op het gebied van freediven of Noordzeeduiken, leer meer over ademhalingstechnieken óf maak een duik in de mooie plas bij de festival locatie.

Materiaal testen

Voor het eerst is het mogelijk om materiaal te testen in de festivalplas! Heb je altijd al eens in een droogpak willen duiken of twijfel je welk duikmateriaal voor jou het beste is? Laat je adviseren door leveranciers en probeer het materiaal vervolgens uit in het water. Heb je iets gevonden dat goed bevalt? Schaf het dan meteen met aantrekkelijke festivalkorting aan!

Onderwaterbingo

In de festivalplas vind je niet alleen mooi onderwaterleven, er liggen ook bingoballen! Ben jij de geluksvogel en komt jouw nummer tijdens de trekking als winnend lot uit de loterij? Dan win je één van de mooie prijzen die we tijdens het duikfestival weggeven. Vergeet dus zeker niet om je duikuitrusting mee te nemen!

Gratis kinderprogramma

Tijdens het duikfestival is er een spannend kinderprogramma met onder andere quad rijden, suppen, waterfietsen en een klimpark, zipline en springkussen. Ook zijn de waterballs weer van de partij dit jaar, waarmee je kunt lopen over water!

Tickets én groepskorting!

Duikfestival met waterlopenDe kaartverkoop voor het duikfestival is gestart! In de voorverkoop kost een ticket €10,- inclusief twee consumptiemunten, voor het juniorticket (t/m 13 jaar) betaal je €5,- inclusief een consumptiemunt.

Maar samen naar het duikfestival gaan is natuurlijk leuker dan alleen! Daarom kun je een speciale groepskorting krijgen. Trommel zo veel mogelijk buddy’s of leden van je vereniging of duikschool op, profiteer van groepskorting én maak kans op een mooie prijs. Kom je met meer dan vijf personen? Iedereen betaalt dan slechts €8 i.p.v. de gebruikelijke €10! Onder de groepen die gebruik hebben gemaakt van deze korting verloot de NOB bovendien een mooie prijs.

Reacties zijn gesloten.