Nieuw: Slimme en betaalbare actiecamera

AEE ActiecameraEen actiecamera die moeiteloos en haarscherp HD filmt tijdens je spectaculaire acties. Je neemt hem gemakkelijk mee op avontuur. Tijdens racewedstrijden, klimtochten, op de motor of fiets, tijdens het skiën, op vakantie of in de achtbaan. Een camera die handig mee kan op reis, in de sneeuw, de lucht en op zee.

Met de AEE MagiCam actiecamera film je alle acties vanuit verrassende hoeken en deel je de beelden meteen op social media met je vrienden.

Je bent van harte uitgenodigd om de AEE actiecamera zelf uit te testen!

Het succes van AEE actioncamera’s…

De actioncamera markt groeit wereldwijd (en in Nederland) explosief met dubbele cijfers in tegenstelling tot de sterk dalende markt van “verouderde” grote camcorders. AEE is wereldwijd inmiddels het tweede A‐merk in actioncamera’s. AEE Technology Co.Ltd, de moedermaatschappij, is een China (Shenzen) based wereldwijde producent van professionele opname apparatuur en drones.
De AEE actiecamera is een kleine, compacte camera die ongelofelijk veel kan, eenvoudig werkt en super beelden in full HD levert. Met de  nieuwste cameratechnologie,  opties en toepassingen. De AEE MagiCam actiecamera’s zijn een bestseller hit in Azië en in andere delen van de wereld en zijn nu ook verkrijgbaar in Nederland. Onze actiecamera’s worden gebruikt door sportprofessionals, journalisten, webmasters, TV zenders en makers van documentaires en sport- en reisprogramma’s. Miljoenen mensen gebruiken de AEE actiecamera om hun eigen persoonlijke avonturen en acties te filmen en te delen met hun vrienden en familie. Met het standaard afneembare scherm van de S71 kan je bijvoorbeeld direct zien wat je filmt en je opnames snel laten zien aan iedereen.

Waterdichte (duik) camera

De onderwaterbehuizing beschermt de camera bij outdoor watersporten en duiken (tot 100 meter) en voorkomt condens bij onder water filmen. De S71 is met recht een van de beste onderwatercamera’s.

AEE MagiCam, beter product en betere prijs

Is een A merk actiecamera tot nu toe in Nederland fors in prijs, per medio november 2014 is dat verleden tijd. Dan komen er drie AEE MagiCam actiecamera’s  in Nederland op de markt, in verschillende uitvoeringen (S51, S71 en MD 10) die minder kosten dan bijvoorbeeld vergelijkbare andere GoPro modellen. De AEE actiecamera’s zijn er al vanaf € 169,-­. Makkelijk via internet verkrijgbaar en inclusief lokale service en ondersteuning: de AEE actiecamera’s en de bijpassende accessoires (bijv. de populaire selfiestick) kunnen gewoon via de webshop worden besteld via aeeactioncamera.nl en zijn ook verkrijgbaar bij onder meer de Telegraaf webshop, Groupdeal, Dixons.nl, Bol.com (vanaf januari) en andere e-commerce partners.

AEE Actiecameras

Professioneel filmen en fotograferen is vanaf nu echt bereikbaar en betaalbaar. Record & share the action met AEE actiecamera’s.

Internationale  technologieforums en reviews op YouTube roemen de professionele beeldkwaliteit, het gebruiksgemak, de standaard extra’s  zoals bevestigingsmaterialen, WIFI, gratis App, afneembaar TFT scherm, robuuste onderwaterbehuizing, G sensor en niet te vergeten de scherpe prijs. Niet alleen de AEE actiecamera’s zelf zijn een stuk voordeliger, maar ook de accessoires –om alles uit je camera te halen-  zijn maar liefst 30% voordeliger: kortom, een prijsdoorbraak in de A‐merk Actiecamera en accessoires markt in Nederland!

AEE Toruk AP 10 “De vliegende All‐in one action camera drone”

Coming Soon! Binnenkort ook verkrijgbaar in Nederland: De nieuwste generatie AEE drones – met ingebouwde HD action camera. De drone bedien je met de krachtige afstandsbediening.  De camera met je smartphone. En dankzij de Wi‐Fi booster op de drone  kan je tot op grote afstand de beelden live blijven volgen. Voorzien van de nieuwste snufjes, zoals GPS en auto-­‐land. En natuurlijk van dezelfde professionele HD action camera kwaliteit waar AEE zo bekend van is.

Reacties zijn gesloten.