Schrijf je nu in voor ONK en ZK 2013!

Je kunt je nu inschrijven voor het Open Nederlands Kampioenschap en Zeeuws Kampioen Onderwaterfotografie! Alle fotografen van elk niveau uit alle landen kunnen meedoen op 26 mei en/of 9 juni.

Heb je plezier in het fotograferen onder water? Wil je je verder ontwikkelen als onderwaterfotograaf? Doe dan mee aan het Open Nederlands Kampioenschap ONK), het Nederlands Kampioenschap (NK) of het Zeeuws Kampioenschap (ZK) Onderwaterfotografie! Alle wedstrijden vinden op zondag 26 mei en zondag 9 juni 2013 plaats in Scharendijke. Inschrijven kan nu op de website van Aquashot!

Aan het ONK en ZK kunnen fotografen van ieder niveau, iedere nationaliteit en iedere duikorganisatie meedoen. Aan het NK kunnen alleen fotografen met de Nederlandse nationaliteit deelnemen. Het ZK is bedoeld voor beginnende onderwaterfotografen, terwijl aan het ONK en NK duikers meedoen die op semi-professioneel niveau met onderwaterfotografie bezig zijn. Door er aparte wedstrijden van te maken zorgen we ervoor dat alle onderwaterfotografen op hun eigen niveau worden uitgedaagd!

Categorieën
Het Zeeuws Kampioenschap kent twee categorieën: beste foto en beste serie van drie foto’s. Bij het ONK en NK staan maar liefst vijf categorieën centraal, die overeenkomen met de onderwerpen die de CMAS bij het WK Onderwaterfotografie hanteert. Het gaat hier om macro, visportret, groothoek, groothoek met model en een nog onbekend thema. Je kunt winnaar worden van de losse wedstrijdcategorieën bij het ONK. Als je laat zien dat je de vijf wedstrijdcategorieën overall het beste beheerst, word je uitgeroepen tot kampioen. De beste Nederlander van het NK mag ons land bovendien vertegenwoordigen tijdens het WK 2015 in Zeeland!

Leerzaam
Het bestuur en de wedstrijdcommissie van Aquashot raadt iedere onderwaterfotograaf van harte aan om aan één van de kampioenschappen mee te doen. De organisatie is immers goed en de deelnemers hebben ’t op de wedstrijddagen erg gezellig met elkaar. Er zijn prachtige prijzen te winnen met vele nationale en ook internationale sponsors (o.a. uit Noorwegen, Schotland, Malta, Egypte, Canarische Eilanden, Duitsland, België en Bonaire). Bovendien voorziet de jury iedereen van persoonlijke verbeterpunten. Deelname is dus absoluut leerzaam!

Praktische informatie
De startlocatie van het ONK en ZK is Restaurant Molen de Lelie, gevestigd aan de Kloosterweg 2-4 te Scharendijke / Elkerzee. Inschrijven kan via de website van Aquashot. Als je gebruikmaakt van deze voorinschrijving, ontvang je een leuke herinnering!

Reacties zijn gesloten.