Sea Dragon: nieuwe flitser en foto-/ videolampen van Sealife

Sea Dragon SealifeSealife heeft het assortiment uitgebreid met de “Sea Dragon”-serie. De lijn bestaat uit een flitser en foto-/videolampen.

De nieuwe Sea Dragon-producten zijn compacter dan de voorgaande modellen van Sealife. Met de introductie van deze flitsers en lampen komt de fabrikant ook met een vernieuwing: de standaardarmen kunnen nu verlengd worden.

De Sea Dragon-lijn bestaat uit een flitser en een drietal lampen. De SL963 flitser is zowel automatisch als handmatig te gebruiken. Deze SL963 wordt gevoed door 4 AA baterijen. Handig is dat de flitser is uitgerust met “glow in de dark” draaiknoppen, die bediening tijdens nachtduiken makkelijker maken.

In de serie videolampen vinden we de Sea Dragon 2000, de -1200 en -Mini 600. De namen van de lampen verwijzen naar het aantal lumen die de lampen aan lichtopbrengst leveren. De lampkoppen zijn krachtige ledlampen die afhankelijk van de kop op verschillende sterkteniveaus kunnen branden. De lampen worden gevoed door speciale lithium-ion accu’s. Deze flitser en videolampen zijn getest tot een diepte van 60 meter, zijn universeel en kunnen ook met andere merken camera’s gebruikt worden.

Reacties zijn gesloten.