Suunto lanceert de EON Steel

Suunto EONSuunto onthult vandaag de eerste volledig aanpasbare duikcomputer – de Suunto EON Steel. Deze duikcomputer is zo intuïtief dat gebruiksgemak een geheel nieuwe betekenis krijgt.

Met het Suunto CustomDisplay™ kunt u uw EON Steel zo aanpassen dat deze precies laat zien wat u wilt. Met de Suunto DM5-software, het programma waarmee u de gegevens van uw logboek kunt overzetten naar uw computer voor een uitgebreide analyse, kunt u maximaal 5 verschillende weergaven instellen. U kunt kiezen uit een traditionele op tekst gebaseerde interface of een grafische weergave.

Ongeëvenaarde duidelijkheid

De EON Steel biedt duikers ongeëvenaarde duidelijkheid dankzij het nieuwe, innovatieve wide-angle BrightSee™-scherm. Door het heldere, hoge kleurencontrast en het gebruiksgemak kan het scherm in alle condities worden afgelezen, of u nu duikt in ondiep en helder water of in diep en donker water.

Jarenlang duikplezier

De Suunto EON Steel zal met u meegroeien en kan, als uw duikvaardigheden verbeteren, aan uw behoeften worden aangepast. Met door de gebruiker te updaten software, inclusief een gratis fixed point CCR-upgrade in 2015, kuntn u nog jarenlang duiken met deze duikcomputer, ongeacht het soort duiken dat u maakt. U kunt kiezen uit een band of bungee-bevestiging waardoor de duikcomputer ook fysiek aangepast kan worden.

De Suunto EON Steel maakt gebruik van het zeer geavanceerde Suunto Fused™ RGBM-algoritme waardoor uw duiktijd wordt gemaximaliseerd. De EON Steel is gegarandeerd tot 150 m diepte en heeft een duiktijd van 20 tot 40 uur als deze volledig is opgeladen. Dit is dus ideaal voor duikers tijdens een live-aboard.

Traditie: producten voor de zwaarste omstandigheden

Al 80 jaar ontwikkelt Suunto producten voor gebruik onder de zwaarste omstandigheden. De Suunto EON Steel vormt daar geen uitzondering op. De ring is gemaakt van geborsteld roestvrij staal en de behuizing van versterkt composiet. Het glazen Xensation™ -scherm is tevens gemaakt met elke duiksituatie in gedachten. Zowel de binnenkant als de buitenkant van de Suunto EON Steel bestaat uit de meest geavanceerde componenten waardoor deze duikcomputer zeer duurzaam en nauwkeurig is. Dat is nog een reden waarom de Suunto EON Steel de perfecte partner is tijdens uw duikavonturen.

Reacties zijn gesloten.