Zondag naar Noordwijk?

ZeeOp zondag 21 april organiseren Seacleaners-int en Sea First Foundation een beach clean-up in Noordwijk. Kom jij helpen?

”Tijdens deze dag ruimen we het strand op”, vertelt onderwaterfotograaf en oceaanbeschermer Dos Winkel,  ”en wordt er van (een deel van) het afval een kunstwerk gemaakt”.

Schoon strand
Het is weekend, de zon schijnt, de temperaturen zijn hoog, op naar de kust met badlaken, schepje of surfboard. Een relaxed dagje uit. Daar aangekomen is het fijn te verblijven op een schoon, opgeruimd strand. Helaas spoelt er nogal wat afval uit zee aan en laten we met z’n allen een hoop afval achter.

Waarom een clean-up
Afval is niet alleen hinderlijk voor de mens, maar ook dieren hebben er in veel gevallen last van: vogels en vissen eten afval en sterven in veel gevallen als gevolg hiervan. Een schoon strand is een must voor mens en dier.

Beach clean-up
Op 21 april organiseren Seacleaners-int en Sea First Foundation een gezellige dag waarbij het strand van Noordwijk een grote schoonmaakbeurt krijgt.

Locatie
De beach clean-up wordt gestart vanaf het strandpaviljoen Take 2, Koningin Astrid Boulevard 101, 2202 BD Noordwijk.
Om 12.00 uur is de kick-off met een presentatie van onderwaterfotograaf Dos Winkel. Vanaf 12.30 uur worden de deelnemers groepjes verdeeld, wordt instructie gegeven en gaat de clean-up beginnen.
Rond 16.30 uur is het weer verzamelen bij Take 2 en wordt de dag afgesloten.

Clean Up Noordwijk FlyerDeelname
De beach clean-up is een dag gezellig uitwaaien, waarbij ook het strand een grondige schoonmaakbeurt krijgt. Vooral de kinderen kunnen genieten van het strand en de activiteiten. Bij ontvangst krijgt iedereen naar keuze een kopje koffie of thee. De kinderen worden getrakteerd op een softijsje.

Voor meer informatie kijk op www.seacleaners-int.nl en www.seafirstfoundation.nl
Aanmelden kan via de website van Sea Cleaners International. Deelname is gratis.

Reacties zijn gesloten.